πριν από  11 ώρες 26 λεπτά

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ένα ορεκτικό που θα γίνει σίγουρα ανάρπαστο Υλικά 2 φλ. τσαγιού τυρί ρικότα 4 κ. σ. ελαιόλαδο, μοιρασμένο 3 σκελίδες σκόρδο (με τη φλούδα), χωρισμένες 2 χοντρές φέτες προζυμένιο ψωμί 2 φλ. τσαγιού ντοματίνια 1/3 φλ. τσαγιού φρέσκο βασιλικόΕκτέλεσηΣτο μπολ του επεξεργαστή τροφίμων, χτυπήστε τη ρικότα με μια πρέζα αλάτι και πιπέρι μέχρι να αφρατέψει. Αφήστε την στην άκρη.Ζεστάνετε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.Λιώστε δύο σκελίδες σκόρδο με την πλευρά ενός μαχαιριού και προσθέστε το στο τηγάνι. Μόλις το σκόρδο αρχίσει να τσιτσιρίζει ελαφρώς, προσθέστε μια φέτα ψωμί και ψήστε το μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό και από τις δύο πλευρές. Επαναλάβετε με το υπόλοιπο ψωμί.Κόψτε τα ντοματίνια στη μέση (ή στα τέσσερα αν είναι μεγάλα) και προσθέστε τα σε ένα μεσαίο μπολ. Ξεφλουδίστε και τρίψτε την υπόλοιπη σκελίδα σκόρδου και ανακατέψτε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και μια γενναιόδωρη πρέζα αλάτι και...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation