Μπρουσκέτα με ντοματίνια
Ένα ορεκτικό που θα γίνει σίγουρα ανάρπαστο Υλικά 2 φλ. τσαγιού τυρί ρικότα 4 κ. σ. ελαιόλαδο, μοιρασμένο 3 σκελίδες σκόρδο (με τη φλούδα), χωρισμένες 2 χοντρές φέτες προζυμένιο ψωμί 2 φλ. τσαγιού ντοματίνια 1/3 φλ. τσαγιού φρέσκο βασιλικόΕκτέλεσηΣτο μπολ του επεξεργαστή τροφίμων, χτυπήστε τη ρικότα με μια πρέζα αλάτι και πιπέρι μέχρι να αφρατέψει. Αφήστε την στην άκρη.Ζεστάνετε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.Λιώστε δύο σκελίδες σκόρδο με την πλευρά ενός μαχαιριού και προσθέστε το στο τηγάνι. Μόλις το σκόρδο αρχίσει να τσιτσιρίζει ελαφρώς, προσθέστε μια φέτα ψωμί και ψήστε το μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό και από τις δύο πλευρές. Επαναλάβετε με το υπόλοιπο ψωμί.Κόψτε τα ντοματίνια στη μέση (ή στα τέσσερα αν είναι μεγάλα) και προσθέστε τα σε ένα μεσαίο μπολ. Ξεφλουδίστε και τρίψτε την υπόλοιπη σκελίδα σκόρδου και ανακατέψτε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και μια γενναιόδωρη πρέζα αλάτι και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(43)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(46)
- Θεσσαλία(164)
- Θεσσαλονίκη(8)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(132)
- Μακεδoνία(20)
- Πελοπόννησος(66)
- Στερεά Ελλάδα(48)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.