πριν από  3 ώρες 11 λεπτά

Thebest.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


"Πήρε τα κλειδιά και έφυγε" Για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου κατηγορείται ένας 27χρονος στην Πάτρα, ο 7χρονος γιος του οποίου εντοπίστηκε να περιπλανιέται μόνος του στον δρόμο, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, κατά τη διάρκεια περιπολίας. Σύμφωνα με τον παππού του ανήλικου, γνωστό ιερέα της Πάτρας, το αγόρι έφυγε από το σπίτι, ξεκλειδώνοντας την πόρτα, ενώ όλοι κοιμόνταν για μεσημέρι. "Κοιμόταν το μεσημέρι ο γιος μου με τον εγγονό μου, όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος. Συνήθως κλειδώνουμε το σπίτι όταν κοιμόμαστε, είτε μεσημέρι είναι, είτε βράδυ είναι. Το παιδί σε κάποια στιγμή ξύπνησε, πήρε τα κλειδιά του πατέρα και πήγε να βρει τη μητέρα του, η οποία μένει δύο τετράγωνα κάτω από εμάς", λέει ο πατέρας του 27χρονου, μιλώντας στο newsit.gr. Οι γονείς του 7χρονου είναι χωρισμένοι και το παιδί μένει και στα δύο σπίτια, τα οποία βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση, στην ίδια γειτονιά. Όπως λέει ο παππούς του, μόλις ξύπνησαν...

πριν από  3 ώρες 33 λεπτά

Newsit.gr

Για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου κατηγορείται ένας 27χρονος στην Πάτρα, ο 7χρονος γιος του οποίου εντοπίστηκε να περιπλανιέται μόνος του στον δρόμο, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, κατά τη διάρκεια περιπολίας. Σύμφωνα με τον παππού του ανήλικου, γνωστό ιερέα της Πάτρας, το αγόρι έφυγε από το σπίτι, ξεκλειδώνοντας την πόρτα, ενώ όλοι κοιμόνταν για μεσημέρι.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Τοπικά
    Palo presentation