πριν από  8 ώρες 59 λεπτά

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το τραπέζι της 25ης Μαρτίου είναι άρρηκτα δεμένο με τον τηγανητό μπακαλιάρο που αγαπάει τη σκορδαλιά όσο κανένα άλλο συνοδευτικό. Ανάλογα με τις γευστικές σας προτιμήσεις, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε τρεις εκδοχές σκορδαλιάς: Με ψωμί, για πιο πικάντικη γεύση. Με πατάτα, για μια πιο βελούδινη υφή. Με καρύδι, για μια ξεχωριστή, ξηροκαρπάτη αίσθηση. Τώρα το πόσο "τσουχτερή" θα κάνετε τη σπιτική σκοραδαλιά, εξαρτάται από το πόσες σκελίδες σκόρδο θα επιλέξετε να της προσθέσετε. Όποια εκδοχή σκορδαλιάς και αν προτιμήσετε, πάντως, ακολουθήστε μερικές χρήσιμες συμβουλές από το ethnos.gr και ανακαλύψτε όλες τις συνταγές συγκεντρωμένες εδώ. Δύο tips για όλες τις σκορδαλιές. Χρησιμοποιήστε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας, καθώς του αντιστοιχεί μεγάλο μεριδιο της γεύσης. Προσθέστε το ελαιόλαδο σταδιακά, με πολύ λεπτή ροή, ώστε να επιτύχετε την τέλεια, βελούδινη υφή.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Συνταγές | 18.03.2025 06:40 Άλειμμα με...

πριν από  12 ώρες 41 λεπτά

Dikaiologitika.gr

Η πανεύκολη συνταγή για τον τέλειο τηγανητό μπακαλιάρο με σκορδαλιά που θα σερβίρουμε ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Η 25η Μαρτίου συνδέεται γαστρονομικά με τον μπακαλιάρο σκορδαλιά. Είναι το έδεσμα που δεν λείπει από κανένα τραπέζι ανήμερα της διπλής αργίας που τιμάμε την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 αλλά και την γιορτή του Ευαγγελισμού. Το γευστικό ντουέτο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Τοπικά
      Palo presentation