Συμβουλές και tips για τέλεια, σπιτική σκορδαλιά
Το τραπέζι της 25ης Μαρτίου είναι άρρηκτα δεμένο με τον τηγανητό μπακαλιάρο που αγαπάει τη σκορδαλιά όσο κανένα άλλο συνοδευτικό. Ανάλογα με τις γευστικές σας προτιμήσεις, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε τρεις εκδοχές σκορδαλιάς: Με ψωμί, για πιο πικάντικη γεύση. Με πατάτα, για μια πιο βελούδινη υφή. Με καρύδι, για μια ξεχωριστή, ξηροκαρπάτη αίσθηση. Τώρα το πόσο "τσουχτερή" θα κάνετε τη σπιτική σκοραδαλιά, εξαρτάται από το πόσες σκελίδες σκόρδο θα επιλέξετε να της προσθέσετε. Όποια εκδοχή σκορδαλιάς και αν προτιμήσετε, πάντως, ακολουθήστε μερικές χρήσιμες συμβουλές από το ethnos.gr και ανακαλύψτε όλες τις συνταγές συγκεντρωμένες εδώ. Δύο tips για όλες τις σκορδαλιές. Χρησιμοποιήστε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας, καθώς του αντιστοιχεί μεγάλο μεριδιο της γεύσης. Προσθέστε το ελαιόλαδο σταδιακά, με πολύ λεπτή ροή, ώστε να επιτύχετε την τέλεια, βελούδινη υφή.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Συνταγές | 18.03.2025 06:40 Άλειμμα με...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Η πανεύκολη συνταγή για τον τέλειο τηγανητό μπακαλιάρο με σκορδαλιά που θα σερβίρουμε ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Η 25η Μαρτίου συνδέεται γαστρονομικά με τον μπακαλιάρο σκορδαλιά. Είναι το έδεσμα που δεν λείπει από κανένα τραπέζι ανήμερα της διπλής αργίας που τιμάμε την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 αλλά και την γιορτή του Ευαγγελισμού. Το γευστικό ντουέτο...
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(29)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(11)
- Θεσσαλία(145)
- Θεσσαλονίκη(12)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(60)
- Μακεδoνία(33)
- Πελοπόννησος(55)
- Στερεά Ελλάδα(13)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.