Συνταγή για μαμαδίστικο κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες
Το κατσικάκι στον φούρνο με πατάτες είναι μια από τις πιο αγαπημένες, παραδοσιακές ελληνικές συνταγές, γεμάτη αρώματα και οικογενειακή θαλπωρή. Το κατσικάκι μαρινάρεται με λεμόνι, σκόρδο, ελαιόλαδο και λευκό κρασί, αποκτώντας υπέροχη γεύση και ζουμερή υφή. Ψήνεται αργά στον φούρνο πάνω σε πατάτες, που απορροφούν όλα τα αρώματα και γίνονται λουκούμι. Η ρίγανη και η μουστάρδα δίνουν ένα επιπλέον βάθος γεύσης, ενώ η απλότητα της προετοιμασίας κάνει το φαγητό ιδανικό για κυριακάτικο τραπέζι. Μια συνταγή που ξυπνά αναμνήσεις και ενώνει την οικογένεια γύρω από το τραπέζι. Αυτή η μαμαδίστικη συνταγή για κατσικάκι στον φούρνο με πατάτες είναι παραδοσιακή και γεμάτη γεύση! Ιδανική για οικογενειακά τραπέζια και για να θυμηθείς τη γεύση της ελληνικής κουζίνας.Κατσικάκι με πατάτες στο φούρνοΥλικά:1 κιλό κατσικάκι (με κόκαλο ή χωρίς, κατά προτίμηση σπάλα ή μπούτι)6-7 μεγάλες πατάτες4 σκελίδες σκόρδο1 κ.σ. μουστάρδα (προαιρετικά)1/4 φλ. ελαιόλαδο1...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(636)
- politismos(24)
- Βιβλία(58)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(60)
- Κινηματογράφος(81)
- Μουσική(57)
- Παράξενα(39)
- Τέχνη(26)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.