πριν από  4 ώρες 32 λεπτά

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Όπου και να το προσθέσετε, κάνει τη διαφορά. Το αρωματικό βούτυρο, που φτιάχνεται πολύ εύκολα σε λίγα μόλις λεπτά, με τα φρέσκα ή αποξηραμένα βότανα και τα μπαχαρικά που προτιμάμε, είναι... μαγειρικός άσος στο μανίκι. Μπορεί κανείς να κάνει πολλές διαφορετικές συνθέσεις, φέρνοντάς το κάθε φορά στα μέτρα του, ανάλογα με τα γούστα του και το που σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει: με άνηθο, μαϊντανό, βασιλικό, θυμάρι, εστραγκόν, δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο σχοινόπρασο, λουίζα, με πιπέρι, τσίλι, καπνιστή πάπρικα για λίγη ένταση παραπάνω, με πολτό σκόρδου, χυμό ή ξύσμα λεμονιού... Το βούτυρο που θα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου, οπότε καλό θα είναι να το αφήσετε για τουλάχιστον μια με δύο ώρες εκτός ψυγείου ώστε να μαλακώσει και να μπορεί να δουλευτεί εύκολα. Αν προτιμήσετε φρέσκα αρωματικά, αφού τα θα τα πλύνετε θα πρέπει να τα αφήσετε να στεγνώσουν καλά πριν τα ψιλοκόψετε. Η αναλογία θα πρέπει να είναι ένα με δυο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation