Πάστα φλώρα με μήλα από τον Άκη Πετρετζίκη
Προέρχεται από την Ιταλία και το πραγματικό της όνομα είναι "pasta frolla" που σημαίνει "εύθρυπτη ζύμη". Στα ελληνικά, η λέξη "frolla" παρερμηνεύτηκε με τη λέξη "flora" που σημαίνει "άνθος". Στη συγκεκριμένη εκδοχή του Άκη Πετρετζίκη φτιάξτε τη με γέμιση από ολόκληρα μήλα! Συστατικά Για τη ζύμη 130 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου100 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας1 αυγό, μεσαίο1 κρόκο, από μεσαίο αυγό210 γρ. αλεύρι γ.ό.χ.70 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ½ κ.γ. αλάτι Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(477)
- politismos(28)
- Βιβλία(23)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(46)
- Κινηματογράφος(55)
- Μουσική(34)
- Παράξενα(34)
- Τέχνη(36)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.