πριν από  3 Μήνες 1 ημέρα

Onlarissa.gr

Ο Πάνος Δημάκης, τον οποίο γνωρίσαμε ως το "Γεράκι" του αγαπημένου παιχνιδιού "The Chase" μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη" και αποκάλυψε πως προέκυψε το όνομα που χρησιμοποιεί στο παιχνίδι και διάφορα ευτράπελα που συμβαίνουν στα γυρίσματα. "Στο πρώτο μου γύρισμα είχα άγχος, γιατί ήταν η πρώτη φορά που δεν βρισκόμουν μπροστά από τις κάμερες ως παίκτης.

πριν από  3 Μήνες 2 ημέρες

Larissanet.gr

Ο Πάνος , ή αλλιώς το "Γεράκι" που αγαπήσαμε μέσα από το "Chase", μίλησε στο Πάμε Δανάη για τα πρώτα του γυρίσματα στο παιχνίδι, αλλά και πως προέκυψε το όνομα "Γεράκι". "Στο πρώτο μου γύρισμα είχα άγχος, γιατί ήταν η πρώτη φορά που δεν βρισκόμουν μπροστά από τις κάμερες ως παίκτης. Εκπροσωπώ μία παραγωγή και δε θέλω να χάνω, Το όνομα "Γεράκι" το διάλεξα μόνος μου...

πριν από  3 Μήνες 3 ημέρες

Zappit.gr

Η κάμερα του "Πάμε Δανάη!" βρέθηκε στα παρασκήνια του "Chase" μαζί με το "Γεράκι". Ο Πάνος Δημάκης, ή αλλιώς το "Γεράκι" που αγαπήσαμε μέσα από το "Chase", αναφέρθηκε στα πρώτα του γυρίσματα στο παιχνίδι, αλλά και πως προέκυψε το όνομα "Γεράκι". "Στο πρώτο μου γύρισμα είχα άγχος, γιατί ήταν η πρώτη φορά που δεν βρισκόμουν μπροστά από τις κάμερες ως παίκτης.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Lifestyle
Palo presentation