πριν από  13 ημέρες 10 ώρες

Athensmagazine.gr

Τις δύσκολες σιτγμές που πέρασε σε προσωπικό επίπεδο εξομολογήθηκε ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος Μπάρκουλης.

πριν από  13 ημέρες 11 ώρες

Gossip-tv.gr

Ο γιος του αξέχαστου Αντρέα Μπάρκουλη βρίσκεται στην καλύτερη φάση της προσωπικής του ζωής και μάλιστα θέλησε να κάνει μία μεγάλη έκπληξη στο διαδικτυακό του κοινό. Νίκος Μπάρκουλης - Όταν βρέθηκε μπροστά στην απιστία με σοκαριστικό τρόπο: "Έπαθα υπαρξιακό σοκ"

πριν από  14 ημέρες 1 ώρα

Gossip-tv.gr

Ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, αποκάλυψε ότι έχει βιώσει απιστία σε μία από τις σχέσεις του και μάλιστα βρέθηκε μπροστά στην αλήθεια με τον πιο σοκαριστικό τρόπο. "Αυτή η ιστορία είναι από το 2019-2020 ήμουν με μία κοπέλα. Βγαίνω μία ημέρα στο κέντρο και έρχεται στη συζήτηση αυτή η κοπέλα και ξεκινάνε και λέει ο ένας "ρε φίλε εγώ έκανα κάτι με αυτή...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Lifestyle
Palo presentation