πριν από  2 ώρες 34 λεπτά

E-daily.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Τα Υλικά που θα χρειαστείτε : Για τη ζύμη 600 γρ. αλεύρι γ.ο.χ (4 κούπες) 300 γρ. νερό (1 κούπα και 1/4) 200 γρ. στραγγιστό γιαόυρτι (1 κεσεδάκι) 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι 20 γρ. μπέικιν πάουντερ (2 κ.σ.) Για το άλειμμα της ζύμης 1 κ.σ. ελαιόλαδο Για το άλειμμα στις πιτούλες 70 γρ. λιωμένο βούτυρο (3 κ.σ.) 1/4 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη 1/2 κ.γ. αλάτι 1 κ.σ. μαϊντανό ΕκτέλεσηΣε ένα μπολ ρίχνουμε το νερό, το Γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το αλάτι το μπεικιν και με ένα σύρμα ανακατεύουμε πολύ καλά.Ρίχνουμε το αλεύρι σταδιακά μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη.Αλείφουμε τη ζύμη με ελαιόλαδο και την χωρίζουμε σε 5 μπαλάκια των 200 γρ.Ανοίγουμε το κάθε μπαλάκι με τη βοήθεια ενός πλάστη και την ψήνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα.Σε ένα μπολάκι ρίχνουμε το λιωμένο βούτυρο, το σκόρδο σε σκόνη, το αλάτι, το ψιλοκομμένο μαϊντανό και ανακατεύουμε πολύ καλά.Με ένα πινέλο αλείφουμε τις πιτούλες και από τις δύο πλευρές και τις...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation