πριν από  1 ημέρα 2 ώρες

Flash.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το 2016, ερευνητές από το Ινστιτούτο Βιολογίας Κυττάρων και Μοριακής Βιολογίας στην Ινδία δημοσίευσαν μια μελέτη στο περιοδικό International Union of Crystallography Journal, όπου ανέλυσαν τη δομή των πρωτεϊνικών κρυστάλλων στο έντερο της κατσαρίδας Diploptera punctata. Το γάλα κατσαρίδας είναι μια ουσία που παράγεται από το είδος Diploptera punctata, τη μοναδική γνωστή κατσαρίδα που γεννά ζωντανά μικρά αντί να γεννά αυγά. Αυτό το έντομο εκκρίνει ένα είδος κρυσταλλικού "γάλακτος" που περιέχει πρωτείνες, λίπη και σάκχαρα για να θρέψει τα μικρά του. Ανακάλυψαν ότι το γάλα της περιέχει κρυσταλλωμένες πρωτείνες που απελευθερώνουν ενέργεια με αργό ρυθμό, κάτι που το κάνει πολύ αποτελεσματική τροφή. Επίσης, αυτά τα κρύσταλλα είναι επαναλαμβανόμενα, δηλαδή, συνεχίζουν να αναπτύσσονται καθώς διασπώνται, καθιστώντας το μια εξαιρετικά συμπυκνωμένη πηγή θρεπτικών συστατικών.Διατροφική αξία Το γάλα κατσαρίδας θεωρείται ένα από τα πιο θρεπτικά...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation