πριν από  1 Μήνα 13 ημέρες

Cretalive.gr

Διέλυσαν τους γάμους τους για να είναι μαζί οι δύο ηθοποιοί του Σασμού; Σαν "βόμβα" έσκασε πριν από λίγο καιρό η είδηση για την προσωπική ζωή του Δημήτρη Λάλου και της Έλενας Μαυρίδου. Το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί στη ζωή, ωστόσο παραμένουν μαζί σαν γονείς, καθώς έχουν αποκτήσει μια κόρη. Κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση για το χωρισμό τους.

πριν από  1 Μήνα 13 ημέρες

Athensmagazine.gr

Η ελληνική showbiz "συνταράχθηκε" από την προ ημερών είδηση, που έφερνε τον Δημήτρη Λάλο και την Έλενα Μαυρίδου να χωρίζουν, αν και παρέμεναν μαζί λόγω της κόρης τους στο ίδιο σπίτι.

πριν από  1 Μήνα 13 ημέρες

Σαν ''βόμβα'' έσκασε πριν από λίγο καιρό η είδηση για την προσωπική ζωή του Δημήτρη Λάλου και της Έλενας Μαυρίδου. Το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί στη ζωή, ωστόσο παραμένουν μαζί σαν γονείς, καθώς έχουν αποκτήσει μια...

πριν από  1 Μήνα 13 ημέρες

Fthis.gr

Την είδηση του χωρισμού του Δημήτρη Λάλου με την Έλενα Μαυρίδου επιβεβαιώνει με ρεπορτάζ του στο Secret ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Μαυρίδης. Όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε, οι δύο ηθοποιοί δεν είναι πια μαζί έπειτα από εννέα ολόκληρα χρόνια. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ήταν κάτι ξαφνικό, αφού τους περασμένους μήνες μιλούσαν ο ένας για τον άλλον με πολλή αγάπη.

πριν από  1 Μήνα 13 ημέρες

Γεγονός φαίνεται πως αποτελεί πλέον ο χωρισμός του Δημήτρη Λάλου και της Έλενας Μαυρίδου μετά από εννιά χρόνια κοινής πορείας. Η είδηση έγινε για πρώτη φορά γνωστή πριν περίπου έναν μήνα. Και μπορεί κανείς από τους δυο μέχρι σήμερα να μην την έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει, ωστόσο οι κινήσεις τους μαρτυρούν πως ο γάμος τους έχει λήξει. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Σύμφωνα με όσα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Lifestyle
Palo presentation