Τα υποκατάστατα ζάχαρης είναι τεχνητά γλυκαντικά. Bigstock Ορισμένοι παρασκευαστές τροφίμων χρησιμοποιούν υποκατάστατα αντί για πραγματική ζάχαρη, για να δώσουν γλυκιά γεύση στα προϊόντα τους, αποφεύγοντας τις όποιες αρνητικές επιδράσεις της ζάχαρης. Αυτά τα γλυκαντικά δεν έχουν θρεπτικά συστατικά για να βοηθήσουν τα παιδιά να μεγαλώσουν. Προϊόντα όπως αναψυκτικά...
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(52)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(246)
- Υγεία(361)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.