Πώς να φτιάξετε λιμοντσέλο για καλύτερη χώνεψη μετά το φαγητό
Το limoncello, ένα παραδοσιακό ιταλικό λικέρ, είναι αγαπητό όχι μόνο για τη γεύση εσπεριδοειδών, αλλά και τα πεπτικά του οφέλη. Bigstock Συχνά απολαμβάνεται ως "digestif" ποτό μετά το γεύμα, διότι πολλοί πιστεύουν ότι βοηθά στην πέψη. Αυτό το άρθρο εξετάζει αν και κατά πόσον το λιμοντσέλο υποστηρίζει πραγματικά την υγεία του πεπτικού συστήματος και παρέχει έναν απλό οδηγό για την παρασκευή λιμοντσέλο στο σπίτι.Βοηθάει το λιμοντσέλο την πέψη; Το limoncello θεωρείται εδώ και δεκαετίες χωνευτικό ποτό, που καταναλώνεται μετά τα γεύματα. Δείτε τι έχει αναδείξει τόσο η έρευνα, όσο και η παράδοση:Ιδιότητες εσπεριδοειδών: Τα λεμόνια που χρησιμοποιούνται στο λιμοντσέλο είναι πλούσια σε φλαβονοειδή, ενώσεις με αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Αυτά μπορεί να προάγουν την πεπτική υγεία, μειώνοντας τη φλεγμονή στον γαστρεντερικό σωλήνα.Περιεκτικότητα αλκοόλ: Η μέτρια περιεκτικότητα αλκοόλ μπορεί να χαλαρώσει προσωρινά τους μυς του...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(57)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(146)
- Υγεία(377)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.