Πότε το τσάι μπορεί να είναι επικίνδυνο, σύμφωνα με νέα μελέτη
Μια νέα εργασία υποστηρίζει ότι τα φακελάκια τσαγιού που όλοι χρησιμοποιούμε απελευθερώνουν εκατομμύρια τέτοια σωματίδια που μπορούν να φτάσουν μέχρι τον πυρήνα του ανθρώπινου εντέρου. Από τι κινδυνεύουμε; Διαβάστε το δημοσίευμα στο oloygeia.gr
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(68)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(116)
- Υγεία(419)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.