Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο για Αλτσχάιμερ. Τώρα, νέα έρευνα αποκαλύπτει έναν ακόμα. Την διατροφή με κορεσμένα λιπαρά. Μελέτη με επικεφαλής το Universitat Rovira i Virgili (URV) αποκάλυψε τον μηχανισμό που βρίσκεται πίσω από τη σχέση μιας διατροφής πλούσιας σε κορεσμένα λιπαρά και της νόσου Αλτσχάιμερ. Η έρευνα επικεντρώθηκε στο...
Newsroom | email: [email protected] Μία μελέτη με επικεφαλής το Universitat Rovira i Virgili (URV) αποκάλυψε το μηχανισμό που βρίσκεται πίσω από τη σχέση μιας διατροφής πλούσιας σε κορεσμένα λιπαρά και της νόσου Αλτσχάιμερ. Η έρευνα επικεντρώθηκε στο πώς αυτό το είδος διατροφής επηρεάζει ορισμένα μόρια που βρίσκονται στο αίμα και σε άλλους ιστούς, όπως ο εγκέφαλος...
Τον μηχανισμό που βρίσκεται πίσω από τη σχέση μιας διατροφής πλούσιας σε κορεσμένα λιπαρά και της νόσου Αλτσχάιμερ, αποκάλυψε μελέτη με επικεφαλής το Universitat Rovira i Virgili (URV). Η έρευνα επικεντρώθηκε στο πώς αυτό το είδος διατροφής επηρεάζει ορισμένα μόρια που βρίσκονται στο αίμα και σε άλλους ιστούς, όπως ο εγκέφαλος, που λειτουργούν ως δείκτες και...
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Επιστήμη
- environment(26)
- space(0)
- Περιβάλλον(0)
- Τεχνολογία(130)
- Υγεία(281)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.