πριν από  2 Μήνες 21 ημέρες

Pronews.gr

Newsroom | email: [email protected] Φωτιά ξέσπασε σήμερα (18/3) το απόγευμα σε οικία στο χωριό Παλαιόκαστρο του δήμου Ελασσόνας. Ειδικότερα και κατά τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr, το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, όταν υπό αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες ξέσπασε φωτιά στο σπίτι, το οποίο ήταν ακατοίκητο, ενώ δεν κινδύνευσε ανθρώπινη ζωή.

πριν από  2 Μήνες 21 ημέρες

Tromaktiko.gr

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας σήμερα το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε οικία στο χωριό Παλαιόκαστρο του δήμου Ελασσόνας. Ειδικότερα και κατά τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr, το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, όταν υπό αδιευκρίνιστες ως...

πριν από  2 Μήνες 21 ημέρες

Larissanet.gr

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας πριν από λίγη ώρα καθώς έφτασε ειδοποίηση για φωτιά σε οικία σε χωριό του Δήμου Ελασσόνας. Στο σημείο έχουν μεταβεί ήδη δύο υδροφόρα οχήματα και κατευθύνονται και άλλες δυνάμεις της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Υγεία
Palo presentation