πριν από  3 ώρες 2 λεπτά

Powergame.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η Σειρά 1 της BMW δέχθηκε μια εκτεταμένη αναβάθμιση το καλοκαίρι, με τη γερμανική εταιρεία να παρουσιάζει την 4η γενιά του μοντέλου. Πλέον ήρθε η ώρα και για την Σειρά 2 Gran Coupe να δεχθεί ένα εκτεταμένο πακέτο ανανέωσης στην νέα της γενιά, με αλλαγές στον σχεδιασμό, το εσωτερικό και με νέα ήπια κινητήρια σύνολα. Η νέα γενιά F74 της Σειράς 2 Gran Coupe αντικαθιστά την απερχόμενη F44 και θα αντιμετωπίσει το πρόσφατα ανανεωμένο Audi A3 και την Mercedes-Benz CLA. ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ Νέο B-SUV με Ιταλική φινέτσα και τιμή από 23.990 € >>Το μικρομεσαίο που εδώ και 50 χρόνια θέτει τον πήχη στην κατηγορία του >>Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα #MercedesOnly με επιτόκιο 3,9% >>Το δημοφιλές B-SUV με τα τέσσερα πρόσωπα >> Ο μπροστινός προφυλακτήρας είναι πιο αιχμηρός και στεγάζει τα ανασχεδιασμένα "νεφρά", τα οποία έχουν τόσο κάθετες όσο και διαγώνιες μπάρες. Εκεί στεγάζονται και οι αισθητήρες για τα διάφορα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης.

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

πριν από  12 ώρες 23 λεπτά

4troxoi.gr

Η Σειρά 2 Gran Coupe της BMW γυρίζει τη δεύτερη κατά σειρά σελίδα της προτάσσοντας το διαχρονικά σπορ χαρακτήρα που χρόνια τώρα συνοδεύει τον Βαυαρό κατασκευαστή. Η νέα Σειρά 2 Gran Coupe που αποκαλύφθηκε σήμερα από την BMW εξακολουθεί να διατηρεί στενούς δεσμούς με την επίσης νέα Σειρά 1 που οδηγήσαμε πρόσφατα και ξεκίνησε να διατίθεται στις κατά τόπου αγορές καθώς...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
      Palo presentation