Χταπόδι στη σχάρα με σαλάτα ρεβιθιών και ρόκα
Ανακαλύψτε την απόλυτη ισορροπία γεύσεων με αυτό το μεσογειακό πιάτο! Το χταπόδι στη σχάρα, με τη μοναδική καπνιστή του γεύση, συνδυάζεται τέλεια με την τραγανή υφή της ρόκας και την αρωματική φρεσκάδα των ρεβιθιών. Πρόκειται όπως γίνεται πλήρως αντιληπτό για ένα πιάτο ιδανικό για όσους λατρεύουν τη θάλασσα και την απλότητα της μεσογειακής κουζίνας. Σερβίρεται με δροσερό λεμόνι και ελαιόλαδο που αναδεικνύουν κάθε μπουκιά! Χταπόδι στη σχάρα με σαλάτα ρεβιθιών και ρόκα - Συνταγή Υλικά:1 μεγάλο χταπόδι (~1 κιλό)200 γρ. ρεβίθια βρασμένα1 χούφτα φρέσκια ρόκα1 λεμόνι3 κ.σ. ελαιόλαδο1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά1/2 κ.γ. ρίγανηΑλάτι και πιπέρι Εκτέλεση: Προετοιμασία Χταποδιού: Καθαρίστε το χταπόδι, κόψτε το σε πλοκάμια και βράστε το για 20-30 λεπτά. Αφήστε το να κρυώσει.Σχάρα: Αλείψτε το χταπόδι με 2 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και πάπρικα. Ψήστε στη σχάρα μέχρι να αποκτήσει τραγανή κρούστα.Σαλάτα: Ανακατέψτε τα ρεβίθια με τη ρόκα, το υπόλοιπο...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(26)
- Άμυνα(65)
- Αστυνομικά(59)
- Εκπαίδευση(134)
- Εργασία(40)
- Θρησκεία(10)
- Κοινωνία(478)
- Νομικά(5)
- Ομογένεια(3)
- Πολιτική(658)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.