πριν από  5 ώρες 44 λεπτά

Tromaktiko.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ανακαλύψτε την απόλυτη ισορροπία γεύσεων με αυτό το μεσογειακό πιάτο! Το χταπόδι στη σχάρα, με τη μοναδική καπνιστή του γεύση, συνδυάζεται τέλεια με την τραγανή υφή της ρόκας και την αρωματική φρεσκάδα των ρεβιθιών. Πρόκειται όπως γίνεται πλήρως αντιληπτό για ένα πιάτο ιδανικό για όσους λατρεύουν τη θάλασσα και την απλότητα της μεσογειακής κουζίνας. Σερβίρεται με δροσερό λεμόνι και ελαιόλαδο που αναδεικνύουν κάθε μπουκιά! Χταπόδι στη σχάρα με σαλάτα ρεβιθιών και ρόκα - Συνταγή Υλικά:1 μεγάλο χταπόδι (~1 κιλό)200 γρ. ρεβίθια βρασμένα1 χούφτα φρέσκια ρόκα1 λεμόνι3 κ.σ. ελαιόλαδο1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά1/2 κ.γ. ρίγανηΑλάτι και πιπέρι Εκτέλεση: Προετοιμασία Χταποδιού: Καθαρίστε το χταπόδι, κόψτε το σε πλοκάμια και βράστε το για 20-30 λεπτά. Αφήστε το να κρυώσει.Σχάρα: Αλείψτε το χταπόδι με 2 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και πάπρικα. Ψήστε στη σχάρα μέχρι να αποκτήσει τραγανή κρούστα.Σαλάτα: Ανακατέψτε τα ρεβίθια με τη ρόκα, το υπόλοιπο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation