πριν από  2 ώρες 57 λεπτά

Real.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Στη σύλληψη ενός άνδρα, για κατοχή ναρκωτικών, προχώρησαν οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Τρικάλων, το Σάββαο (21/09). Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, πρόκειται για γνωστό στέλεχος του δήμου Τρικκαίων. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, οι αστυνομικοί διενήργησαν δύο νομότυπες έρευνες σε οικίες του δράστη, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:3 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -1,30- έως -1,90- μέτρα, τα οποία είχαν εκριζωθεί σε προγενέστερο χρόνοποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αποξηραμένης, βάρους 1,2 γραμμαρίων3 γυάλινα βάζα με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης αποξηραμένης, συνολικού βάρους 157 γραμμαρίων Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

πριν από  2 ώρες 0 λεπτά

Indicator.gr

Στη σύλληψη ενός άνδρα, για κατοχή ναρκωτικών, προχώρησαν οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Τρικάλων, το Σάββαο (21/09). Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, πρόκειται για γνωστό στέλεχος του δήμου Τρικκαίων. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την επίσημη...

πριν από  2 ώρες 56 λεπτά

Πρόκειται για γνωστό στέλεχος του δήμου Τρικκαίων. Μάλιστα, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. 22 Σεπ. 2024 21:31 Πελοπόννησος Newsroom Στη σύλληψη ενός άνδρα, για κατοχή ναρκωτικών, προχώρησαν οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Τρικάλων, την Κυριακή (22/09). Όμως, σύμφωνα με το...

πριν από  3 ώρες 8 λεπτά

(Πηγή: www.enikos.gr) Τρίκαλα: Συνελήφθη στέλεχος του δήμου για ναρκωτικά - Είχε στο σπίτι του δενδρύλλια κάνναβης Στη σύλληψη ενός άνδρα, για κατοχή ναρκωτικών, προχώρησαν οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Τρικάλων, την Κυριακή (22/09). Όμως, σύμφωνα με το trikalavoice.gr, πρόκειται για γνωστό στέλεχος του δήμου Τρικκαίων.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation