πριν από  13 ώρες 9 λεπτά

Newsbomb

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο κενό υπό άγνωστες ακόμη συνθήκες Newsbomb24 Σεπτεμβρίου 2024 · 12:35 ΕΛΛΑΔΑ 1' URL COPIED Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε το πρωί ένας οικοδόμος, ο οποίος έπεσε από ύψος στο οροπέδιο Ασκύφου, όταν ανέβηκε σε ταράτσα για να διαπιστώσει το βαθμό εξέλιξης των εργασιών. Ο άνδρας 65 ετών - άγνωστο υπό ποιες συνθήκες - βρέθηκε στο κενό, παρελήφθη από το ασθενοφόρο χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς εξέπνευσε. Όπως είπε στο Cretalive, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων, Γιάννης Μανωλικάκης, στο σημείο έσπευσε η Επιθέωρηση Εργασίας, για τη διερεύνηση των συνθηκών του τραγικού συμβάντος. Στο σημείο έχει σπεύσει και κλιμάκιο της Ασφάλειας Χανίων. Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και στο YouTube και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr Εγγραφείτε στο Newsletter του Newsbomb για...

πριν από  2 ώρες 15 λεπτά

Larissanet.gr

Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε το πρωί ένας οικοδόμος, ο οποίος έπεσε από ύψος στο οροπέδιο Ασκύφου, όταν ανέβηκε σε ταράτσα για να διαπιστώσει το βαθμό εξέλιξης των εργασιών. Ο άνδρας 65 ετών - άγνωστο υπό ποιες συνθήκες - βρέθηκε στο κενό, παρελήφθη από το ασθενοφόρο χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς εξέπνευσε.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation