πριν από  1 Χρόνο 8 Μήνες

Parapolitika.gr

Πολλές συμμετέχουσες, δε γνωρίζουν το μπαχάρι ή τη ρίγανη Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα υλοποιείται στη Θεσσαλονίκη με τίτλο Interchef project και στόχο σεφ να εκπαιδεύσουν πρόσφυγες και μετανάστε για να καταφέρουν να βρουν δουλειά. Οι σεφ εκπαιδεύουν πρόσφυγες και μετανάστες στην ελληνική χορτοφαγική κουζίνα με στόχο να καταφέρουν να βρουν δουλειά ως βοηθοί...

πριν από  1 Χρόνο 8 Μήνες

Parapolitika.gr

Πολλές συμμετέχουσες, δε γνωρίζουν το μπαχάρι ή τη ρίγανη Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα υλοποιείται στη Θεσσαλονίκη με τίτλο Interchef project και στόχο σεφ να εκπαιδεύσουν πρόσφυγες και μετανάστε για να καταφέρουν να βρουν δουλειά. Οι σεφ εκπαιδεύουν πρόσφυγες και μετανάστες στην ελληνική χορτοφαγική κουζίνα με στόχο να καταφέρουν να βρουν δουλειά ως βοηθοί...

πριν από  1 Χρόνο 8 Μήνες

Iefimerida.gr

Στη Θεσσαλονίκη κόβουν γρήγορα, με τα ειδικά κοφτερά μαχαίρια, το σπανάκι που θα χρησιμοποιήσουν ως γέμισμα στα περέκ, ετοιμάζουν τα υλικά για την μπατζίνα και προσπαθούν με τη μυρωδιά να καταλάβουν τα μπαχαρικά που προτιμώνται στην ελληνική κουζίνα, όπως τη ρίγανη και το θυμάρι. Interchef project είναι ο τίτλος ενός πρωτοποριακού προγράμματος που υλοποιείται στη...

πριν από  1 Χρόνο 8 Μήνες

Κόβουν γρήγορα, με τα ειδικά κοφτερά μαχαίρια, το σπανάκι που θα χρησιμοποιήσουν ως γέμισμα στα περέκ, ετοιμάζουν τα υλικά για την μπατζίνα και προσπαθούν με τη μυρωδιά να καταλάβουν τα μπαχαρικά που προτιμώνται στην ελληνική κουζίνα, όπως τη ρίγανη και το θυμάρι. "Interchef project" είναι ο τίτλος ενός πρωτοποριακού προγράμματος που υλοποιείται στη Θεσσαλονίκη με...

πριν από  1 Χρόνο 8 Μήνες

Κόβουν γρήγορα, με τα ειδικά κοφτερά μαχαίρια, το σπανάκι που θα χρησιμοποιήσουν ως γέμισμα στα περέκ, ετοιμάζουν τα υλικά για την μπατζίνα και προσπαθούν με τη μυρωδιά να καταλάβουν τα μπαχαρικά που προτιμώνται στην ελληνική κουζίνα, όπως τη ρίγανη και το θυμάρι. "Interchef project" είναι ο τίτλος ενός πρωτοποριακού προγράμματος που υλοποιείται στη Θεσσαλονίκη με...

πριν από  1 Χρόνο 8 Μήνες

Newsbeast.gr

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, το Interchef project, υλοποιείται στη Θεσσαλονίκη, όπου σεφ εκπαιδεύουν πρόσφυγες και μετανάστες στην ελληνική χορτοφαγική κουζίνα, με στόχο να καταφέρουν να βρουν δουλειά ως βοηθοί προετοιμασίας σε ταβερνάκια και μικρά εστιατόρια. Οι πρόσφυγες κόβουν γρήγορα, με τα ειδικά κοφτερά μαχαίρια, το σπανάκι που θα χρησιμοποιήσουν ως γέμισμα στα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Ελλάδα
Palo presentation