Πολλές συμμετέχουσες, δε γνωρίζουν το μπαχάρι ή τη ρίγανη Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα υλοποιείται στη Θεσσαλονίκη με τίτλο Interchef project και στόχο σεφ να εκπαιδεύσουν πρόσφυγες και μετανάστε για να καταφέρουν να βρουν δουλειά. Οι σεφ εκπαιδεύουν πρόσφυγες και μετανάστες στην ελληνική χορτοφαγική κουζίνα με στόχο να καταφέρουν να βρουν δουλειά ως βοηθοί...
Πολλές συμμετέχουσες, δε γνωρίζουν το μπαχάρι ή τη ρίγανη Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα υλοποιείται στη Θεσσαλονίκη με τίτλο Interchef project και στόχο σεφ να εκπαιδεύσουν πρόσφυγες και μετανάστε για να καταφέρουν να βρουν δουλειά. Οι σεφ εκπαιδεύουν πρόσφυγες και μετανάστες στην ελληνική χορτοφαγική κουζίνα με στόχο να καταφέρουν να βρουν δουλειά ως βοηθοί...
Στη Θεσσαλονίκη κόβουν γρήγορα, με τα ειδικά κοφτερά μαχαίρια, το σπανάκι που θα χρησιμοποιήσουν ως γέμισμα στα περέκ, ετοιμάζουν τα υλικά για την μπατζίνα και προσπαθούν με τη μυρωδιά να καταλάβουν τα μπαχαρικά που προτιμώνται στην ελληνική κουζίνα, όπως τη ρίγανη και το θυμάρι. Interchef project είναι ο τίτλος ενός πρωτοποριακού προγράμματος που υλοποιείται στη...
Κόβουν γρήγορα, με τα ειδικά κοφτερά μαχαίρια, το σπανάκι που θα χρησιμοποιήσουν ως γέμισμα στα περέκ, ετοιμάζουν τα υλικά για την μπατζίνα και προσπαθούν με τη μυρωδιά να καταλάβουν τα μπαχαρικά που προτιμώνται στην ελληνική κουζίνα, όπως τη ρίγανη και το θυμάρι. "Interchef project" είναι ο τίτλος ενός πρωτοποριακού προγράμματος που υλοποιείται στη Θεσσαλονίκη με...
Κόβουν γρήγορα, με τα ειδικά κοφτερά μαχαίρια, το σπανάκι που θα χρησιμοποιήσουν ως γέμισμα στα περέκ, ετοιμάζουν τα υλικά για την μπατζίνα και προσπαθούν με τη μυρωδιά να καταλάβουν τα μπαχαρικά που προτιμώνται στην ελληνική κουζίνα, όπως τη ρίγανη και το θυμάρι. "Interchef project" είναι ο τίτλος ενός πρωτοποριακού προγράμματος που υλοποιείται στη Θεσσαλονίκη με...
Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, το Interchef project, υλοποιείται στη Θεσσαλονίκη, όπου σεφ εκπαιδεύουν πρόσφυγες και μετανάστες στην ελληνική χορτοφαγική κουζίνα, με στόχο να καταφέρουν να βρουν δουλειά ως βοηθοί προετοιμασίας σε ταβερνάκια και μικρά εστιατόρια. Οι πρόσφυγες κόβουν γρήγορα, με τα ειδικά κοφτερά μαχαίρια, το σπανάκι που θα χρησιμοποιήσουν ως γέμισμα στα...
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(19)
- Άμυνα(64)
- Αστυνομικά(69)
- Εκπαίδευση(144)
- Εργασία(26)
- Θρησκεία(126)
- Κοινωνία(701)
- Νομικά(8)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(1040)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.