πριν από  1 ημέρα 18 ώρες

Pressaris.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Share Tweet Share Share Email Comments Κάτοικος... "Μετροπολιτάνο" για ακόμη ένα χρόνο θα είναι ο Άλβαρο Μοράτα. Ο Ισπανός φορ που απολαμβάνει το "ταξίδι" της χώρας του στο φετινό Euro πήρε την απόφαση να συνεχίσει στο σύλλογο παρά την τεράστια πρόταση που έλαβε από ομάδα της Αραβίας. Η προσφορά που είχε στα χέρια του θα του απέφερε 45 εκατομμύρια ευρώ σε διάστημα τριών χρόνων! Εκείνος όμως έλαβε υπόψη τις διαβεβαιώσεις του Ντιέγκο Σιμεόνε που τον υπολογίζει κανονικά, αλλά και την δική του επιθυμία να παραμείνει στη Μαδρίτη για το καλό της οικογένειας του. Η ισχύουσα συμφωνία με τους "ροχιμπλάνκος" προβλέπει συμβόλαιο μέχρι το 2027 που φυσικά μπορεί να σπάσει νωρίτερα, ενώ υπάρχει και ρήτρα αποδέσμευσης 15 εκατομμυρίων ευρώ.

πριν από  2 ημέρες 2 ώρες

Pressaris.gr

Share Tweet Share Share Email Comments Η Αλ Καντία, που πανηγύρισε την άνοδο της στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας, κέρδισε τη "μάχη" με την Αλ Ιτιχάντ και έκλεισε τα δικαιώματα του Νάτσο, που αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τώρα η ομάδα της πόλης Κομπάρ προχωρά για την απόκτηση ενός ακόμη Ισπανού σταρ, καθώς αντιπροσωπεία της ταξίδεψε στη...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Ελλάδα
Palo presentation