πριν από  8 Μήνες 3 ημέρες

Voria.gr

Συναγερμός έχει σημάνει στις λιμενικές αρχές της Θάσου μετά την εξαφάνιση 35χρονου αλιέα. Συγκεκριμένα, ο 35χρονος Ρουμάνος πήγε χθες το βράδυ για υποβρύχια αλιεία στην περιοχή Αρσανά της Θάσου και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Σήμερα το μεσημέρι ενημερώθηκαν οι αρμόδιες λιμενικές αρχές από οικείο πρόσωπο του 35χρονου για την εξαφάνισή του και στο σημείο...

πριν από  8 Μήνες 3 ημέρες

Tromaktiko.gr

Θάσος: Πρόκειται για 35χρονο αλλοδαπό που δεν έχει δώσει σημεία ζωής Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού για την εξεύρεση δύτη στην Θάσο, στην περιοχή Αρσανά. Πρόκειται για 35χρονο αλλοδαπό, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άμεσα η επιχείρηση από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος. Πηγή

πριν από  8 Μήνες 3 ημέρες

Newsbomb

Θάσος: Πρόκειται για 35χρονο αλλοδαπό που δεν έχει δώσει σημεία ζωής Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού για την εξεύρεση δύτη στην Θάσο, στην περιοχή Αρσανά. Πρόκειται για 35χρονο αλλοδαπό, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άμεσα η επιχείρηση από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος.

πριν από  8 Μήνες 3 ημέρες

Larissanet.gr

Θάσος: Πρόκειται για 35χρονο αλλοδαπό που δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού για την εξεύρεση δύτη στην Θάσο, στην περιοχή Αρσανά. Πρόκειται για 35χρονο αλλοδαπό, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άμεσα η επιχείρηση από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Ελλάδα
Palo presentation