πριν από  3 Μήνες 2 ημέρες

Newsroom | email: [email protected] Ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα (22/2) το βράδυ στην Πάτρα καθώς ένα ΙΧ συγκρούστηκε με μία μηχανή στη Νέα Εθνική Οδό και Αρέθα. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν νεκρούς τους δύο επιβάτες της μηχανής. Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να "δεις" τον...

πριν από  3 Μήνες 2 ημέρες

Iefimerida.gr

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Πάτρα, όταν ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανή. Το τροχαίο έγινε στη Νέα Εθνική Οδό και Αρέθα, το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο αναβάτες της μηχανής έχασαν τη ζωή τους. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας Πατρών και της Πυροσβεστικής.

πριν από  3 Μήνες 2 ημέρες

Pentapostagma.gr

Το τροχαίο έγινε στη Νέα Εθνική Οδό και Αρέθα, το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν χωρίς αισθήσεις τους δύο επιβάτες της μηχανής.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Κοινωνία 22.02.2024 - 08:55 0 Ηράκλειο: Τροχαίο ατύχημα με αυτοκίνητο που έπεσε σε χωράφι- Ο οδηγός εκτινάχθηκε

πριν από  3 Μήνες 2 ημέρες

Iefimerida.gr

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Πάτρα, όταν ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανή. Το τροχαίο έγινε στη Νέα Εθνική Οδό και Αρέθα, το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν χωρίς αισθήσεις τους δύο επιβάτες της μηχανής.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Ελλάδα
Palo presentation