πριν από  1 ώρα 2 λεπτά

News.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 1 πεζοπόρο τμήμα της 1ης ΕΜΟΔΕ, 7 οχήματα, 2 ελικόπτερα και εθελοντές Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν άμεσα να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 3.00 το μεσημέρι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή του Μαραθώνα. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 1 πεζοπόρο τμήμα της 1ης ΕΜΟΔΕ, 7 οχήματα, 2 ελικόπτερα και εθελοντές. Παράλληλα συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ.

πριν από  1 ώρα 48 λεπτά

Onlarissa.gr

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν άμεσα να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 3.00 το μεσημέρι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή του Μαραθώνα. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 1 πεζοπόρο τμήμα της 1ης ΕΜΟΔΕ, 7 οχήματα, 2 ελικόπτερα και εθελοντές. Παράλληλα συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ. Πηγή: ertnews.grΑκολουθήστε το...

πριν από  2 ώρες 13 λεπτά

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν άμεσα να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 3.00 το μεσημέρι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή του Μαραθώνα. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 1 πεζοπόρο τμήμα της 1ης ΕΜΟΔΕ, 7 οχήματα, 2 ελικόπτερα και εθελοντές. Παράλληλα συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ.

πριν από  2 ώρες 46 λεπτά

Indicator.gr

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή του Μαραθώνα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά καίει σκουπίδια μέσα σε χαράδρα και δεν απειλούνται σπίτια. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 1 πεζοπόρο τμήμα της 1ης ΕΜΟΔΕ, 7 οχήματα, 2 ελικόπτερα και εθελοντές. Παράλληλα συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation