Το Πάσχα είναι από τις πιο χαρακτηριστικές γιορτές που έχουν συνδεθεί με πολλά θρησκευτικά έθιμα, αλλά και μεγάλη κατανάλωση φαγητού, μετά από μια περίοδο νηστείας. Το πασχαλινό τραπέζι, καθώς και άλλα μετά το πρώτο "Χριστός Ανέστη" συνοδεύονται από μεγάλη ποσότητα φαγητού και κυρίως κρεατικών. Η κατανάλωση κρεάτων, όπως αρνί, κατσίκι και χοιρινό, αλλά και η...
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(22)
- Άμυνα(62)
- Αστυνομικά(55)
- Εκπαίδευση(122)
- Εργασία(12)
- Θρησκεία(113)
- Κοινωνία(648)
- Νομικά(4)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(926)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.