πριν από  2 ώρες 28 λεπτά

Mononews.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Να εμβαθύνουν Ελλάδα και Τουρκία τη συνεργασία τους στο μεταναστευτικό, συμφώνησαν κατά τη συνάντησή τους στο περιθώριο της 79ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ οι ηγέτες των δύο χωρών, Κυριάκος Μητσοτάκης και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. "Στο πλαίσιο αυτό, θα επιδιώξουμε να συναντηθούν οι υπουργοί Μετανάστευσης Ελλάδας και Τουρκίας" ανέφερε σχετικά ανώτατη κυβερνητική πηγή. Στόχος των δύο πλευρών, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι να εντατικοποιήσουν τη συνεργασία στο μεταναστευτικό το επόμενο διάστημα, για την εξάρθρωση των δικτύων των διακινητών, που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Αυτό, άλλωστε, τόνισε ο πρωθυπουργός, μιλώντας στη δημοσιογράφο του CNN, Κριστιάν Αμανπούρ.

πριν από  2 ώρες 42 λεπτά

Protothema.gr

Στα "σκαριά" συνάντηση των υπουργών Μετανάστευσης των δύο χωρών - Μητσοτάκης στο CNN: Θέλουμε οι βάρκες να σταματούν, πριν πέσουν στο νερό - Οι υπουργοί Εξωτερικών θα εκτιμήσουν πότε μπορούν ν' ανοίξουν τη συζήτηση για ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα, τόνισαν κυβερνητικές πηγές 24.09.2024, 23:19 Να εμβαθύνουν Ελλάδα και Τουρκία τη συνεργασία τους στο μεταναστευτικό, συμφώνησαν...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation