πριν από  21 ημέρες 4 ώρες

Pentapostagma.gr

Το πρώτο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, 6 Μαϊου, όταν 36χρονος Πακιστανός, ο οποίος θα επισκεπτόταν το σπίτι ενός ομοεθνή του στο Τυμπάκι, δέχθηκε επίθεση με ξύλα από τρία άτομα, που του προκάλεσαν τραύματα στο κεφάλι, το πρόσωπο και το σώμα. Τον 36χρονο μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών η σύζυγός του, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο...

πριν από  21 ημέρες 4 ώρες

Iefimerida.gr

Δύο περιστατικά ξυλοδαρμού καταγράφηκαν σε περιοχές του Δήμου Φαιστού, στο Ηράκλειο Κρήτης, τα τελευταία 24ωρα. Το πρώτο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, 6 Μαϊου, όταν 36χρονος Πακιστανός, ο οποίος θα επισκεπτόταν το σπίτι ενός ομοεθνή του στο Τυμπάκι, δέχθηκε επίθεση με ξύλα από τρία άτομα, που του προκάλεσαν τραύματα στο κεφάλι, το πρόσωπο και το σώμα.

πριν από  21 ημέρες 4 ώρες

Protothema.gr

Ξυλοκόπησαν έναν 36χρονο καθώς και έναν 54χρονο μαζί με τον 24χρονο γιο του 08.05.2024, 13:40 Δύο περιστατικά ξυλοδαρμού καταγράφηκαν σε περιοχές του Δήμου Φαιστού τα τελευταία 24ωρα. Το πρώτο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, 6 Μαϊου, όταν 36χρονος Πακιστανός, ο οποίος θα επισκεπτόταν το σπίτι ενός ομοεθνή του στο Τυμπάκι, δέχθηκε επίθεση με ξύλα από τρία...

πριν από  21 ημέρες 4 ώρες

Pronews.gr

Newsroom | email: [email protected] Δύο περιστατικά ξυλοδαρμών σημειώθηκαν στον Δήμο Φαιστού σε μόλις 24 ώρες. Το πρώτο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, 6 Μαϊου, όταν 36χρονος Πακιστανός, ο οποίος θα επισκεπτόταν το σπίτι ενός ομοεθνή του στο Τυμπάκι, δέχθηκε επίθεση με ξύλα από τρία άτομα, που του προκάλεσαν τραύματα στο κεφάλι, το πρόσωπο και το σώμα.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Ελλάδα
Palo presentation