πριν από  1 Χρόνο 10 Μήνες

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αγαπάει ιδιαίτερα το νησί της Μυκόνου. Οι επισκέψεις του στο νησί των ανέμων είναι αρκετές τόσο για προσωπικούς, όσο και για επαγγελματικούς λόγους. Η τελευταία φορά που βρέθηκε εκεί ο επιτυχημένος τραγουδιστής ήταν στις αρχές του καλοκαιριού. Τότε, αποθανατίστηκε στην παραλία μαζί με πανέμορφες παρουσίες που τον συνόδευαν. Αυτή τη φορά, έκανε...

πριν από  1 Χρόνο 10 Μήνες

(Πηγή: www.in.gr) Ο Νίκος Οικονομόπουλος αγαπάει ιδιαίτερα το νησί της Μυκόνου. Οι επισκέψεις του στο νησί των ανέμων είναι αρκετές τόσο για προσωπικούς, όσο και για επαγγελματικούς λόγους. Η τελευταία φορά που βρέθηκε εκεί ο επιτυχημένος τραγουδιστής ήταν στις αρχές του καλοκαιριού. Τότε, αποθανατίστηκε στην παραλία μαζί με πανέμορφες παρουσίες που τον συνόδευαν.

πριν από  1 Χρόνο 10 Μήνες

Newsit.gr

Νίκος Οικονομόπουλος και Μύκονος πηγαίνουν μαζί τα καλοκαίρια, αφού το νησί των Ανέμων είναι ένα από τα αγαπημένα του τραγουδιστή... Ο Νίκος Οικονομόπουλος έκανε νέα μίνι απόδραση στην Μύκονο και χαλάρωσε με αγαπημένα πρόσωπα. Ντυμένος σπορ απαθανατίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV στο μπαρ Aroma μαζί με τους καλούς του φίλους Γιώργο Σαραφίδη και Theo.

πριν από  1 Χρόνο 10 Μήνες

Parapolitika.gr

Ο τραγουδιστής επισκέφτηκε το νησί, με αφορμή τη νέα του επαγγελματική δραστηριότητα - Δείτε βίντεο με τα νυχτοπερπατήματα στα σοκάκια της ΜυκόνουΜία σύντομη απόδραση στη ΜύκονοΣχετικά άρθρα Νίκος Οικονομόπουλος: Ποιο ήταν το κορίτσι στην παρέα του που έκλεψε τα βλέμματα 18.05, 08:54 Νίκος Οικονομόπουλος: Με "καυτή" παρέα στην παραλία της Μυκόνου 17.05, 09:45 Νίκος...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Ελλάδα
Palo presentation