πριν από  1 Μήνα 11 ημέρες

Politischios.gr

Κατά την τοποθέτησή του από το βήμα της Βουλής, ο κ. Μηταράκης σημείωσε πως "Η αντιπολίτευση επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τον πόνο των συγγενών των θυμάτων και όλων των πολιτών που παραμένουν και θα παραμείνουν συγκλονισμένοι από την τραγωδία, εν όψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου. Την ώρα που βλέπουν πως η συνολική πολιτική της Κυβέρνησης αποτελεί, σύμφωνα με τους...

πριν από  1 Μήνα 11 ημέρες

Iefimerida.gr

Ομιλία στη Βουλή των Ελλήνων με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής Χίου, Νότης Μηταράκης. Κατά την τοποθέτησή του από το βήμα της Βουλής, ο κ. Μηταράκης σημείωσε πως "Η αντιπολίτευση επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τον πόνο των συγγενών των θυμάτων και όλων των πολιτών που παραμένουν και θα παραμείνουν συγκλονισμένοι από...

πριν από  1 Μήνα 11 ημέρες

Ομιλία στη Βουλή των Ελλήνων με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης. Κατά την τοποθέτησή του από το βήμα της Βουλής, ο κ. Μηταράκης σημείωσε πως:

πριν από  1 Μήνα 11 ημέρες

Protothema.gr

"Κανένα κόμμα της αντιπολίτευσης δεν κατέθεσε πρόταση σύστασης προανακριτικής επιτροπής", είπε μιλώντας στη Βουλή στην συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας 28.03.2024, 15:37 Ομιλία στη Βουλή των Ελλήνων με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης. Κατά την τοποθέτησή του από το βήμα της Βουλής, ο κ.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Ελλάδα
Palo presentation