Μαγειρική σόδα: Πώς να τη χρησιμοποιήσετε στον κήπο σας
Το όξινο ανθρακικό νάτριο, που αναφέρεται ως "μαγειρική σόδα" χρησιμοποιείται κυρίως στο ψήσιμο, ως μέσο διόγκωσης της ζύμης, αλλά έχει και πολλές άλλες εφαρμογές στην υγειά, την καθαριότητα ακόμα και στην κηπουρική! Η σόδα ψησίματος ως μυκητοκτόνο φαίνεται να μειώνει τις επιπτώσεις των μυκητιασικών ασθενειών σε κοινά διακοσμητικά και φυτικά φυτά. Έντομα Εάν τα φυτά σας έχουν προσβληθεί από έντομα μπορείτε να αντιμετωπίσετε την κατάσταση με ένα μίγμα από μαγειρική σόδα και άλλα φυσικά υλικά: 1 γαλόνι νερού 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα 10 σταγόνες υγρού πιάτων Ψεκάστε με το μίγμα αυτό μία φορά κάθε τρεις ημέρες μέχρι να εξαλειφθούν τα έντομα. Μυρμήγκια Για να εξαλείψτε τους λόφους των μυρμηγκιών στον κήπο σας χρησιμοποιήστε ένα μίγμα από μαγειρική σόδα και ζάχαρη. Απλά αναμίξτε τα δύο συστατικά 50/50 και πασπαλίστε το μείγμα πάνω από τον λόφο των μυρμηγκιών. Τα μυρμήγκια θα φάνε το μείγμα και θα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(25)
- Άμυνα(35)
- Αστυνομικά(47)
- Εκπαίδευση(80)
- Εργασία(98)
- Θρησκεία(9)
- Κοινωνία(495)
- Νομικά(3)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(498)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.