πριν από  2 ημέρες 22 ώρες

Real.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ο Γιάννης Λοβέρδος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε χαρακτηριστικά πως "αν ήμουν ο Αυγενάκης θα είχα παραδώσει από ντροπή την έδρα μου". Να σημειωθεί πως ο Λευτέρης Αυγενάκης μετά το ντροπιαστικό περιστατικό στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία ωστόσο, αρνήθηκε να παραδώσει την βουλευτική του έδρα.

πριν από  2 ημέρες 21 ώρες

Indicator.gr

Σύσσωμοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας καταδικάζουν απερίφραστα την συμπεριφορά του πρώην, πλέον, συναδέλφου τους, Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος επιτέθηκε σε υπάλληλο του αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος" το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Ο Γιάννης Λοβέρδος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε χαρακτηριστικά πως "αν ήμουν ο Αυγενάκης θα είχα παραδώσει από ντροπή την έδρα...

πριν από  2 ημέρες 23 ώρες

Thestival.gr

Μετά τον σάλο της υπόθεσης Αυγενάκη, σύσσωμοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας καταδικάζουν απερίφραστα την συμπεριφορά του πρώην, πλέον, συναδέλφου τους. Τελευταίος στην μακρά λίστα, προστέθηκε ο Γιάννης Λοβέρδος, ο οποίος μιλώντας στον ΑΝΤ1, όπως μεταδίδει το newsbomb.gr, ανέφερε χαρακτηριστικά πως "αν ήμουν ο Αυγενάκης θα είχα παραδώσει από ντροπή την έδρα μου".

πριν από  3 ημέρες 0 ώρα

Newsbomb

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει την ντροπιαστική επίθεση Αυγενάκη Newsbomb5 Ιουλίου 2024 · 09:30 ΠΟΛΙΤΙΚΗ 1' URL COPIED Μετά τον σάλο της υπόθεσης Αυγενάκη, σύσσωμοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας καταδικάζουν απερίφραστα την συμπεριφορά του πρώην, πλέον, συναδέλφου τους. Τελευταίος στην μακρά λίστα, προστέθηκε ο Γιάννης Λοβέρδος, ο οποίος μιλώντας στον...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Ελλάδα
Palo presentation