πριν από  2 ημέρες 21 ώρες

Athensmagazine.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στον Ασπρόπυργο, στη θέση Λάκκα Κάτσαρη. Διαβάστε επίσης: Φωτιά ξέσπασε στα Καλύβια - Στο σημείο πυροσβεστικές δυνάμεις VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Survivor 2024: Τραγική κοινωνία! Βγάζουν "ντοπαρισμένους" τους παίκτες του Survivor Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 30 πυροσβέστες, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 12 οχήματα κι ένα ελικόπτερο. Η φωτιά δεν απειλεί σπίτια ή επιχειρήσεις.

πριν από  2 ημέρες 21 ώρες

Iefimerida.gr

Φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στην περιοχή Λάκκα Κάτσαρη, στη Νέα Ζωή στον Ασπρόπυργο. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση και για την κατάσβεσή της επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Εκδόθηκε 112 για τον Ασπρόπυργο Μάλιστα για τη φωτιά αυτή εκδόθηκε και 112. "Αν βρίσκεστε στην περιοχή Νέα Ζωή απομακρυνθείτε προς...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Ελλάδα
Palo presentation