πριν από  13 ημέρες 12 ώρες

Real.gr

Σύμφωνα με το tempo24.gr, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση κοντά σε κατοικημένη περιοχή, χωρίς ωστόσο να απειλούνται σπίτια μέχρι στιγμής. Στο σημείο έχουν σπεύσει 35 πυροσβέστες με 7 οχήματα και τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.

πριν από  13 ημέρες 12 ώρες

Iefimerida.gr

Φωτιά σε έκταση με χαμηλή βλάστηση ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή Γούβα στην Πάτρα. Σύμφωνα με το tempo24.gr, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση κοντά σε κατοικημένη περιοχή, χωρίς ωστόσο να απειλούνται σπίτια μέχρι στιγμής. Στο σημείο έχουν σπεύσει 35 πυροσβέστες με 7 οχήματα και τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.

πριν από  13 ημέρες 13 ώρες

Thetoc.gr

Ευρωκίνηση Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή Γούβα στην Πάτρα σημαίνοντας συναγερμό στην Πυροσβεστική και στις αρμόδιες τοπικές υπηρεσίες. Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση κοντά σε κατοικημένη περιοχή, χωρίς ωστόσο να απειλούνται σπίτια μέχρι στιγμής. Στο σημείο έχουν σπεύσει 35 πυροσβέστες με 7 οχήματα και...

πριν από  13 ημέρες 13 ώρες

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου (11/5) στην περιοχή Γούβα στην Πάτρα. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση κοντά σε κατοικημένη περιοχή, χωρίς ωστόσο να απειλούνται σπίτια μέχρι στιγμής, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει 35 πυροσβέστες με 7 οχήματα και τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.

πριν από  13 ημέρες 13 ώρες

Documentonews.gr

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου (11/5) στην περιοχή Γούβα στην Πάτρα. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση κοντά σε κατοικημένη περιοχή, χωρίς ωστόσο να απειλούνται σπίτια μέχρι στιγμής. Στο σημείο έχουν σπεύσει 35 πυροσβέστες με 7 οχήματα και τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.

πριν από  13 ημέρες 13 ώρες

Protothema.gr

Δεν έχουν απειλούνται κατοικίες - Στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής 11.05.2024, 18:04 Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου (11/5) στην περιοχή Γούβα στην Πάτρα. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση κοντά σε κατοικημένη περιοχή, χωρίς ωστόσο να απειλούνται σπίτια μέχρι στιγμής. Δείτε βίντεο: Στο σημείο έχουν σπεύσει 35 πυροσβέστες με 7 οχήματα και τρεις ομάδες...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Ελλάδα
Palo presentation