Έρευνα: Ποια είναι τα οφέλη για την υγεία μας αν κόψουμε κατά 30% το κρέας
Η μείωση της κατανάλωσης επεξεργασμένου κρέατος κατά 30% θα μπορούσε να αποτρέψει χιλιάδες κρούσματα διαβήτη, καρκίνου και καρδιαγγειακών παθήσεων στις ΗΠΑ σε διάστημα δέκα ετών, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "The Lancet Planetary Health". Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Τσάπελ Χιλ ανέπτυξαν ένα εργαλείο προσομοίωσης για να εκτιμήσουν τις πολλαπλές επιπτώσεις στην υγεία από τη μείωση της κατανάλωσης επεξεργασμένου κρέατος και μη επεξεργασμένου κόκκινου κρέατος. Χρησιμοποίησαν δεδομένα από μια εθνική έρευνα υγείας των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) για να δημιουργήσουν ένα προσομοιωμένο, αντιπροσωπευτικό δείγμα του ενήλικου πληθυσμού των ΗΠΑ, που ονομάζεται μικροπροσομοίωση. Οι επιπτώσεις αξιολογήθηκαν στο σύνολο του πληθυσμού και ξεχωριστά με βάση την ηλικία, το φύλο, το εισόδημα του νοικοκυριού και την εθνικότητα.Τα στοιχεία της μελέτης...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Τι αναφέρει μελέτη. 06 Ιούλ. 2024 20:30 Πελοπόννησος Newsroom Πολλά είναι τα προβλήματα που προκαλεί στην υγεία των ανθρώπων η κατανάλωση επεξεργασμένου κρέατος. Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "The Lancet Planetary Health" η μείωση της κατανάλωσης επεξεργασμένου κρέατος κατά 30% θα μπορούσε να αποτρέψει χιλιάδες κρούσματα διαβήτη, καρκίνου και...
Πολλά είναι τα προβλήματα που προκαλεί στην υγεία των ανθρώπων η κατανάλωση επεξεργασμένου κρέατος. Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "The Lancet Planetary Health" η μείωση της κατά 30% θα μπορούσε να αποτρέψει χιλιάδες κρούσματα διαβήτη, καρκίνου και καρδιαγγειακών παθήσεων στις ΗΠΑ σε διάστημα δέκα ετών. Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του...
Αν μπορούσαμε να μειώσουμε κατά το 1/3 την κατανάλωση κόκκινου κρέατος, είτε πρόκειται για επεξεργασμένο, όπως τα αλλαντικά, είτε για μη επεξεργασμένο, ο κίνδυνος μείωσης πολλών και σοβαρών ασθενειών θα ήταν αντίστοιχος. Η μείωση της κατανάλωσης επεξεργασμένου κρέατος κατά 30% θα μπορούσε να αποτρέψει χιλιάδες κρούσματα διαβήτη, καρκίνου και καρδιαγγειακών παθήσεων...
- Advertisement - Μείωση κατά ένα τρίτο στο κρέας που καταναλώνεται θα μπορούσε να αποτρέψει χιλιάδες κρούσματα διαβήτη, καρκίνου και καρδιαγγειακών παθήσεων στις ΗΠΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER Η μείωση της κατανάλωσης επεξεργασμένου κρέατος κατά 30% θα μπορούσε να αποτρέψει χιλιάδες κρούσματα διαβήτη, καρκίνου και καρδιαγγειακών παθήσεων στις ΗΠΑ σε διάστημα...
Νέα έρευνα φανερώνει τα πολλαπλά οφέλη που θα επιφέρει στην υγεία μας, η μείωση στην κατανάλωση επεξεργασμένου κρέατος και μη επεξεργασμένου κόκκινου κρέατος. Πιο συγκεκριμένα η μείωση της κατανάλωσης επεξεργασμένου κρέατος κατά 30% θα μπορούσε να αποτρέψει χιλιάδες κρούσματα διαβήτη, καρκίνου και καρδιαγγειακών παθήσεων στις ΗΠΑ σε διάστημα δέκα ετών, σύμφωνα με...
Πολλαπλά οφέλη για την υγεία από τη μείωση επεξεργασμένου κρέατος - Mελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "The Lancet Planetary Health" Η μείωση της κατανάλωσης επεξεργασμένου κρέατος κατά 30% θα μπορούσε να αποτρέψει χιλιάδες κρούσματα διαβήτη, καρκίνου και καρδιαγγειακών παθήσεων στις ΗΠΑ σε διάστημα δέκα ετών, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "The...
Newsroom | email: [email protected] Σύμφωνα με νέα μελέτη, η μείωση κατά 30% της κατανάλωσης κόκκινου και επεξεργασμένου κρέατος θα μπορούσε να αποτρέψει εκατοντάδες χιλιάδες κρούσματα διαβήτη, καρκίνου και καρδιαγγειακών παθήσεων στις ΗΠΑ σε διάστημα δέκα ετών. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Τσάπελ Χιλ...
Η μείωση της κατανάλωσης επεξεργασμένου κρέατος κατά 30% θα μπορούσε να αποτρέψει χιλιάδες κρούσματα διαβήτη, καρκίνου και καρδιαγγειακών παθήσεων στις ΗΠΑ σε διάστημα δέκα ετών, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "The Lancet Planetary Health". Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Τσάπελ Χιλ...
Η μείωση της κατανάλωσης επεξεργασμένου κρέατος κατά 30% θα μπορούσε να αποτρέψει χιλιάδες κρούσματα διαβήτη, καρκίνου και καρδιαγγειακών παθήσεων στις ΗΠΑ σε διάστημα δέκα ετών, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "The Lancet Planetary Health". Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Τσάπελ Χιλ...
Τα ευρήματα νέας μελέτης για τα οφέλη από την μετρημένη κατανάλωση τροφίμων ζωικής προελεύσεως. Η μείωση κατά 30% της κατανάλωσης κόκκινου και επεξεργασμένου κρέατος θα μπορούσε να αποτρέψει εκατοντάδες χιλιάδες κρούσματα διαβήτη, καρκίνου και καρδιαγγειακών παθήσεων στις ΗΠΑ σε διάστημα δέκα ετών, σύμφωνα με νέα μελέτη. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου...
Η μείωση της κατανάλωσης επεξεργασμένου κρέατος κατά 30% είναι ικανή να αποτρέψει χιλιάδες κρούσματα διαβήτη, καρκίνου και καρδιαγγειακών παθήσεων στις ΗΠΑ σε διάστημα δέκα ετών, όπως δείχνει μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "The Lancet Planetary Health". Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Τσάπελ Χιλ...
Η μείωση της κατανάλωσης επεξεργασμένου κρέατος κατά 30% θα μπορούσε να αποτρέψει χιλιάδες κρούσματα διαβήτη, καρκίνου και καρδιαγγειακών παθήσεων στις ΗΠΑ σε διάστημα δέκα ετών, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "The Lancet Planetary Health". Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Τσάπελ Χιλ...
Πολυμέσα
![](http://www.palo.gr/Themes/1/Default/Media/banners/digtst-logo.png)
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα![](Themes/1/Default/media/cat-drop-open.png)
- Αγροτικά(22)
- Άμυνα(41)
- Αστυνομικά(70)
- Εκπαίδευση(85)
- Εργασία(8)
- Θρησκεία(95)
- Κοινωνία(641)
- Νομικά(8)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(669)
![Palo presentation](/files/1/extraImg/video-banner.jpg)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.