πριν από  3 ώρες 28 λεπτά

Iefimerida.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ο θρυλικός Έλληνας τζογαδόρος του Λας Βέγκας Άρτσι Κάρας έφυγε πριν από μερικές μέρες από τη ζωή, σε ηλικία 74 ετών. Ο Archie Karas πήρε το παρατσούκλι "The Greek" και έχει συγκριθεί με έναν άλλο θρυλικό τζογαδόρο, τον Nick the Greek, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από 60 χρόνια, καθώς και με τον Τζον Τάραμας. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Μια μέρα πήγε στο Λας Βέγκας με 50 δολάρια στην τσέπη, με τα οποία έχτισε μια θεαματική καριέρα στον τζόγο, κερδίζοντας 40.000.000 δολάρια, όμως στη συνέχεια τα έχασε όλα. Όπως ακριβώς είχε εκτοξευθεί στην κορυφή, έπεσε εξίσου θεαματικά.

πριν από  12 ώρες 24 λεπτά

Iefimerida.gr

Ο θρυλικός Έλληνας τζογαδόρος του Λας Βέγκας Άρτσι Κάρας έφυγε πριν από μερικές μέρες από τη ζωή, σε ηλικία 73 ετών. Πήρε το παρατσούκλι "The Greek" και έχει συγκριθεί με έναν άλλο θρυλικό τζογαδόρο, τον Nick the Greek, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από 60 χρόνια, καθώς και με τον Τζον Τάραμας. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Μια μέρα ο Archie Karas πήγε στο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα

      Palo presentation