πριν από  2 ώρες 29 λεπτά

Newpost.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του Τρύφωνα Αλεξιάδη και του Ανδρέα Δρυμιώτη για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή στην εκπομπή One Talk με τον Τάκη Χατζή. Τη στιγμή που ο κ. Αλεξιάδης είχε τον λόγο, ανέφερε σε μια στιγμή πως οι πράξεις του Ισραήλ σε ορισμένα σημεία στη Λωρίδα της Γάζας, θυμίζουν εν πολλοίς αυτά που έκαναν εις βάρος τους οι Ναζί. Αυτό προξένησε την αντίδραση του Ανδρέα Δρυμιώτη -κυρίως- και της Σοφίας Βούλτεψη. Στον διάλογο που αναπτύχθηκε μεταξύ των δύο ανδρών, ο κ. Αλεξιάδης ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο ίδιος καταδίκασε τις εγκληματικές πράξεις της Χαμάς και ζήτησε από τον κ. Δρυμιώτη να κάνει το ίδιο από μεριάς του, δηλαδή να καταδικάσει τις πρακτικές του κράτους του Ισραήλ οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν αρκετοί άμαχοι πολίτες, μεταξύ των οποίων και παιδιά. "Θα καταδικάσετε το Ισραήλ που σκοτώνει γυναίκες και παιδιά;" ρώτησε ο κ. Αλεξιάδης με τον κ. Δρυμιώτη να απαντά όχι. "Ε, αυτός είσαι", αποκρίθηκε ο κ.

πριν από  3 ώρες 16 λεπτά

Zappit.gr

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή ONE Talk με τον Τάκη Χατζή. Ο Τρύφωνας Αλεξιάδης και ο Ανδρέας Δρυμιώτης διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και για τις κινήσεις του Ισραήλ. "Το Ισραήλ να επικαλεστεί την ιστορική του μνήμη και να σταματήσει αυτή τη βάρβαρη επιθετικότητα. Θα καταδικάσετε το Ισραήλ που σκοτώνει αμάχους και παιδιά ή όχι; Δεν θα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Ελλάδα
    Palo presentation