πριν από  1 ημέρα 5 ώρες

Athensmagazine.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα είναι ένα ζευγάρι που απασχολεί ιδιαίτερα τα ΜΜΕ ειδικά μετά τον γάμο τους. Ο πολιτικός και επιχειρηματίας και η ηθοποιός παντρεύτηκαν πριν από λίγους μήνες στην Πλάκα και ο γάμος τους έκανε αίσθηση.

πριν από  1 ημέρα 6 ώρες

Athensmagazine.gr

Στον ρόλο της δημοσιογράφου είδαμε τη Δήμητρα Ματσούκα λίγο πριν από τις Ευρωεκλογές, με σκοπό να προωθήσει το κόμμα του αγαπημένου της, Πέτρου Κόκκαλη.

πριν από  2 ημέρες 0 ώρα

Athensmagazine.gr

Ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα πραγματοποίησαν μια κοινή εμφάνιση και φωτογραφήθηκαν στο Θέατρο Άλσος, με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Τότε, Τώρα, Πάντα", σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή, όπου η Ματσούκα πρωταγωνιστεί. Το ζευγάρι εντυπωσίασε με την παρουσία του.

πριν από  2 ημέρες 4 ώρες

Allyou.gr

Επίσημη πρεμιέρα έκανε στο θέατρο Άλσος η επιθεώρηση του Σταμάτη Φασουλή με τίτλο "Τότε, τώρα, πάντα". Ανάμεσα στους 18 ηθοποιούς που συμμετέχουν στην παράσταση είναι και ηΔήμητρα Ματσούκα. Ο σύζυγός της, Πέτρος Κόκκαλης, δεν έλειπε από το πλευρό της. Πέτρος Κόκκαλης- Δήμητρα Ματσούκα/ NDP ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ "Πάντα είναι εδώ, γι' αυτό τον παντρεύτηκα για να είναι εδώ...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Gossip

    Palo presentation