πριν από  22 ημέρες 6 ώρες

Athensmagazine.gr

Δε θα είναι ποτέ ξανά η ζωή τους ίδια. Μεγάλες οι αλλαγές στο παλάτι μετά την αποκάλυψη η πως η Κέιτ Μίντλετον "παλεύει" με τον καρκίνο.

πριν από  22 ημέρες 7 ώρες

Gossip-tv.gr

Ακόμη και τα παιδιά της μαθαίνουν πλέον νέους κανόνες ενώ δεν φεύγουν στιγμή από το πλευρό της. Οι ειδικοί εξηγούν το πόσο δύσκολη ήταν η ισορροπία της οικογενειακής τους ζωής και του βασιλικού τους καθήκοντος, με τον βασιλικό ειδικό Robert Jobson να λέει στο περιοδικό Hello! Μίντλετον - Γουίλιαμ: Γιατί το επίσημο πορτρέτο της επετείου τους έφερε αρνητικά σχόλια;...

πριν από  22 ημέρες 14 ώρες

(Πηγή: www.fthis.gr) Σοκ έχει προκαλέσει η συνέντευξη που έδωσε πηγή κοντά στη βασιλική οικογένεια, η οποία και αποκάλυψε το σημείο στο οποίο "χτύπησε" ο καρκίνος την Κέιτ Μίντλετον. Πιο συγκεκριμένα, ο Marc Roche, δημοσιογράφος που ειδικεύεται στη βρετανική βασιλική οικογένεια και είναι κοντά στο Παλάτι, μίλησε στο γαλλικό περιοδικό Gala και είπε: "Κανείς δεν το...

πριν από  22 ημέρες 21 ώρες

Athensmagazine.gr

Η Κέιτ Μίντλετον έχει ήδη αποτελέσει υπόδειγμα αξιοπρέπειας με τον τρόπο, που έχει αποφασίσει να διαχειριστεί τη συνθήκη, που έχει προκύψει μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο, με την ίδια από την ανακοίνωση κι έπειτα να είναι εξαιρετικά διακριτική και να έχει πετύχει, πράγμα σπάνιο, αντίστοιχες σχέσεις με το βρετανικό Τύπο.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Gossip
Palo presentation