Ψητές ντομάτες με φέτα και τραγανό ψωμί
Ντομάτα, φέτα και ψωμάκι είναι ίσως το πρώτο φαγητό που δε μπορούμε να αποχωριστούμε! Είναι η παραδοσιακή ελληνική γελυση που μας συντροφεύει για χρόνια και κυρίως στην δουλειά μας!Συστατικά1kg ανάμεικτες ντομάτες, μεγαλύτερες ντομάτες κομμένες στο μισό και οποιαδήποτε μικρότερη από μια μπάλα του γκολφ αφημένη ολόκληρη4 κουταλιές της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, συν επιπλέον για το σερβιρισμα2 x 200g φέτα, σε θερμοκρασία δωματίου2 φύλλα ζαχαροπλαστικής6 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι10 φύλλα φρέσκιας μέντας, κομμένα σε λεπτές φέτες2 κουταλιές της σούπας μέλι1 χούφτα φύλλα φρέσκου βασιλικού, για γαρνίρισμααλάτι και μαύρο πιπέριΓια σερβίρισμα (προαιρετικό)Τραγανό ψωμίΜέθοδοςΠροθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220C ή στους 200C με αέρα.Τοποθετήστε τυχόν κομμένες στη μέση ντομάτες σε ένα ταψί και, στη συνέχεια, τοποθετήστε τις μικρότερες ολόκληρες ντομάτες ανάμεσά τους. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και μετά αλατοπιπερώνουμε. Βάλτε τις...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.