πριν από  4 ώρες 20 λεπτά

Onmed.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Λίγα τρόφιμα προκαλούν τόση συζήτηση όση το τυρί. Για πολλά χρόνια τα τυριά αποτελούσαν ένοχη απόλαυση λόγω της περιεκτικότητάς τους σε κορεσμένα λιπαρά και της πιθανής σύνδεσής τους με προβλήματα υγείας. Μελέτες έχουν καταλήξει ωστόσο στο συμπέρασμα, ότι η συγκεκριμένη κατηγορία γαλακτοκομικών μπορεί όχι μόνο να αποτελέσει μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής, αλλά και να ωφελήσει την καρδιά, τα οστά και το μικροβίωμα του εντέρου. Δεδομένης της μεγάλης ποικιλίας τυριών, γνωρίζοντας ποια είναι τα πιο υγιεινά και πώς να τα καταναλώσετε, μπορείτε να απολαύσετε τη γεύση τους χωρίς να επιβαρύνετε την υγεία σας.Οφέλη για το έντερο Κίτρινα τυριά, όπως το γκούντα και το έμενταλ (γνωστό και ως ελβετικό τυρί), μπορούν να ωφελήσουν την υγεία του εντέρου. Όπως εξηγεί στην Telegraph η Δρ. Emily Leeming, διατροφολόγος και ειδική στο μικροβίωμα του εντέρου, "τα τυριά που έχουν υποστεί ζύμωση περιέχουν ζωντανά βακτήρια από τη διαδικασία της ζύμωσης".

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation