Κρέμα με ουίσκι και βρώμη: Μια παραδοσιακή σκωτσέζικη γεύση
Αν αναζητάς ένα επιδόρπιο που συνδυάζει την κρεμώδη υφή, τη γλυκιά γεύση του μελιού και την ιδιαίτερη νότα του ουίσκι, αυτή η συνταγή είναι για σένα! Εμπνευσμένο από την παραδοσιακή κουζίνα της Σκωτίας, το γλυκό αυτό θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σου και θα γίνει το αγαπημένο σου κλείσιμο γεύματος. Υλικά570ml κρέμα γάλακτος85g νιφάδες βρώμης7 κ.σ. ουίσκι3 κ.σ. μέλι450g σμέουραΦρέσκια μέντα, για γαρνιτούρα ΕκτέλεσηΨήσε τις νιφάδες βρώμης σε ένα τηγάνι, προσέχοντας να μην καούν.Χτύπησε ελαφρά την κρέμα γάλακτος μέχρι να φτάσει στο σημείο μαλακής κορυφής και στη συνέχεια πρόσθεσε το ουίσκι, το μέλι, τη βρώμη και τα σμέουρα.Σέρβιρε σε ποτήρια επιδόρπιου, γαρνιρισμένο με λίγα σμέουρα και φύλλα μέντας. Μικρό μυστικό: Η ελαφριά καραμελωμένη γεύση της βρώμης συνδυάζεται τέλεια με το μέλι και το ουίσκι, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης. Δοκίμασέ το! Καλή απόλαυση! Μάρθα Κατσαρού Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού με τάση να...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.