πριν από  2 ημέρες 10 ώρες

Sport-fm

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Χάνει το Γουίμπλεντον η Αρίνα Σαμπαλένκα. Η Λευκορωσίδα τενίστρια, Νο 3 στη WTA, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε στον δεξιό ώμο εδώ και μερικές ημέρες κι αποφάσισε να αποσυρθεί από το Grand Slam του Λονδίνου που άρχισε τη Δευτέρα. Η 26χρονη είχε ενημερώσει πως δεν ήταν σίγουρο αν θα αγωνιστεί στο Λονδίνο και, μετά την προπόνηση της Δευτέρας, έκρινε πως δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί όπως πρέπει στο τουρνουά. Μετά την αποχώρηση της Σαμπαλένκα, θα την αντικαταστήσει η Ερίκα Αντρέεβα.

πριν από  2 ημέρες 23 ώρες

Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον ώμο υποχρέωσε την Αρίνα Σαμπαλένκα να αποσυρθεί από το Γουίμπλεντον, το οποίο άρχισε σήμερα (1/7) στο Λονδίνο. Η Λευκορωσίδα τενίστρια, Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη, είχε φτάσει ως τα ημιτελικά του τουρνουά, ενώ φέτος ήταν νικήτρια -για δεύτερη σερί χρονιά- στο Australian Open. Τη θέση της Σαμπαλένκα στο ταμπλό θα πάρει...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Οικονομία
Palo presentation