πριν από  12 ώρες 16 λεπτά

News247.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Θα συνεχίσει να λειτουργεί με το franchise contract της Hyatt, από Γιάννη και Τίνα Δασκαλαντωνάκη Share Copy Link RE+D magazine 04.10.2024 Υπεγράφη η συμφωνία και σε Blackstone και Hotel Investment Partners (HIP) περνά το ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens από τις Hines και Henderson Park. Το τίμημα ανήλθε σε ποσό που κυμαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στα €230 εκατ. Το ξενοδοχείο θα συνεχίσει να λειτουργεί με το franchise contract της Hyatt από την εταιρεία Kokori, συμφερόντων του Γιάννη και της Τίνας Δασκαλαντωνάκη. Το Grand Hyatt Athens είναι το δεύτερο σε δυναμικότητα ξενοδοχείο στην Αττική, τόσο σε επίπεδο συνεδριακών χώρων, όσο και σε επίπεδο δυναμικότητας δωματίων μετά το InterContinental Atheneaum Athens που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση επίσης επί της λεωφόρου Συγγρού. Το ξενοδοχείο (πρώην Athens Ledra ) αγοράστηκε τον Ιούνιο του 2017 από τις Hines και Hensderson Park οι οποίες πλειοδότησαν στο σχετικό πλειστηριασμό...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

πριν από  11 ώρες 48 λεπτά

Θα συνεχίσει να λειτουργεί με το franchise contract της Hyatt, από Γιάννη και Τίνα Δασκαλαντωνάκη Share Copy Link RE+D magazine 04.10.2024 Υπεγράφη η συμφωνία και σε Blackstone και Hotel Investment Partners (HIP) περνά το ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens από τις Hines και Henderson Park. Το τίμημα ανήλθε σε ποσό που κυμαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στα €230 εκατ.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Οικονομία

      Palo presentation