πριν από  2 ώρες 9 λεπτά

Voria.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Στις εκδηλώσεις για την Ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2024, παρέστη ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας εκπροσωπώντας την κυβέρνηση. Ο υφυπουργός παρέστη στην δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Παναγίας Αχειροποιήτου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βρυούλων κ.κ. Παντελεήμονα και κατέθεσε στεφάνι στις προτομές των ηρώων Μακεδονομάχων, στην πλατεία Μακεδονομάχων. Στο μήνυμα του για την Ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας σημειώνει: "Χρωστάμε τεράστια ευγνωμοσύνη στους γνωστούς και άγνωστους ήρωες που ξεσηκώθηκαν από κάθε γωνιά της γης της Μακεδονίας αλλά και στους μαχητές που συνέρρευσαν από την υπόλοιπη χώρα, παρακινούμενοι όλοι από τον αγνό πατριωτισμό τους και συμμετείχαν στον μεγάλο Αγώνα για να παραμείνει η Μακεδονία μας στον εθνικό κορμό. Τους αποδίδουμε βαθύτατο σεβασμό και αποτίουμε φόρο τιμής στην μνήμη τους.

πριν από  2 ώρες 55 λεπτά

"Η σημερινή ημέρα αναδεικνύει την αξία της συλλογικής μνήμης που μας επιτρέπει να κοιτάζουμε το μέλλον με αισιοδοξία", επισημαίνει ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, ο οποίος παρέστη στις εκδηλώσεις για την Ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα, που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, εκπροπώντας την κυβέρνηση. Ο υφυπουργός Εσωτερικών...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Οικονομία
    Palo presentation