πριν από  4 ώρες 57 λεπτά

Makeleio.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ο αραβικός καφές, γνωστός και ως ελληνικός, μπορεί να παρασκευαστεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο που αξιοποιεί τη θερμότητα της άμμου στην έρημο. Αντί να χρησιμοποιηθεί γκαζάκι ή άλλη πηγή θερμότητας, το μπρίκι τοποθετείται σε ζεστή άμμο. Αυτή η μέθοδος είναι όχι μόνο παραδοσιακή αλλά και οικονομική, καθώς απαιτεί λιγότερους πόρους. Η διαδικασία αυτή επιτρέπει στον καφέ να ψηθεί ομοιόμορφα και να αναδείξει τα αρώματά του, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Η χρήση της άμμου ως μέσο θέρμανσης είναι μια πρακτική που έχει τις ρίζες της σε παλαιότερες εποχές και δείχνει την ευρηματικότητα των ανθρώπων στις ερήμους.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Οικονομία
    Palo presentation