Ο λόγος για την ταχεία αύξηση της τιμής του χυμού πορτοκαλιού και του κακάο, όπως και του ελαιολάδου, είναι η έλλειψη προσφοράς ως αποτέλεσμα των ακραίων καιρικών φαινομένων Το ελαιόλαδο έχει γίνει είδος πολυτελείας στις χώρες της ΕΕ. Τον τελευταίο χρόνο η τιμή του αυξήθηκε κατά 69% στην Πορτογαλία, κατά 67% στην Ελλάδα και 63% στην Ισπανία, που είναι και χώρες...
Follow @sofokleous10 Το ελαιόλαδο έχει γίνει είδος πολυτελείας στις χώρες της ΕΕ. Τον τελευταίο χρόνο η τιμή του αυξήθηκε κατά 69% στην Πορτογαλία, κατά 67% στην Ελλάδα και 63% στην Ισπανία, που είναι και χώρες παραγωγής. Μαζί με τις υψηλές τιμές ενέργειας και καυσίμων που έχουν αυξήσει το κόστος παραγωγής, η δραματικά κακή συγκομιδή της σεζόν 2022/2023 ευθύνεται...
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.