πριν από  10 ώρες 27 λεπτά

Mononews.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η Bettina Orlopp περιμένει στα παρασκήνια για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Καθώς η Commerzbank προσπαθεί να αποκρούσει έναν ανεπιθύμητο μνηστήρα, την UniCredit, η άνοδός της στην κορυφή πήρε ξαφνικά μία νέα τροπή. Το εποπτικό συμβούλιο της τράπεζας διόρισε την Τρίτη την Orlopp ως την επόμενη διευθύνουσα σύμβουλο, την πρώτη γυναίκα σε αυτόν τον ρόλο. Η ανακοίνωση έγινε μόλις δύο εβδομάδες αφότου ο διευθύνων σύμβουλος Manfred Knof δήλωσε ότι δεν θα επιδιώξει νέα θητεία όταν η τρέχουσα λήξει στο τέλος του επόμενου έτους.

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

πριν από  11 ώρες 36 λεπτά

Euro2day.gr

Η Bettina Orlopp περιμένει στα παρασκήνια για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Με την Commerzbank να προσπαθεί να αποκρούσει έναν ανεπιθύμητο μνηστήρα, η άνοδός της στην κορυφή πήρε μια ξαφνική και δραματική τροπή. Οπως μεταδίδειτ ο Bloomberg, το εποπτικό συμβούλιο της τράπεζας διόρισε την Τρίτη την Orlopp ως την επόμενη διευθύνουσα σύμβουλο, την πρώτη γυναίκα σε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Οικονομία
    Palo presentation