πριν από  2 ώρες 8 λεπτά

Euro2day.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Tα τελευταία χρόνια η έννοια του γκουρμέ έχει γίνει ολοένα και πιο προσιτή στην τσέπη του μέσου, αρχάριου θα λέγαμε, γευσιγνώστη. Εκείνου που θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό από το κλασικό φαγητό ταβέρνας, δεν θέλει όμως και να ξεφύγει σε μπάτζετ. Αυτού που αγαπά τις ιδιαίτερες γεύσεις, όμως θέλει να μπορεί να τις γεύεται πιο συχνά από ό,τι θα του επέτρεπε ένα fine dining μισελενάτο εστιατόριο. Για αυτήν την κατηγορία λοιπόν κοινού, η Αθήνα γεμίζει μοντέρνα κουτούκια, gastropubs που λέγαμε και στο χωριό μας και προσιτές fine dining διευθύνσεις που κρατούν τα πιάτα τους σε χαμηλό -δεδομένης της ποιότητας- κόστος, και πολύ καλά κάνουν. Δες παρακάτω μερικά που ίσως σου ξέφυγαν.Ραφίκι Πέλλης 22, Βοτανικός, τηλ.: 21 0346 4717 Μπορεί το "γκουρμέ" να εστιάσει στους μεζέδες; Το Ραφίκι απαντά εμφατικά "ναι" και σερβίρει πειραγμένα μεζεδάκια και πρωτόγνωρες γεύσεις σε έναν άκρως παρείστικο χώρο στον Βοτανικό. Το μενού στο Ραφίκι...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Οικονομία
    Palo presentation