πριν από  3 ώρες 8 λεπτά

Mononews.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Τη θλίψη της για την απώλεια της Αθηνάς (Νουνού) Μαρτίνου, της σημαντικότερης Ελληνίδας της σύγχρονης ελληνικής ναυτιλιακής ιστορίας που ίδρυσε τoν ναυτιλιακό κολοσσό Thenamaris, εκφράζει με σημερινή της ανακοίνωση το Συμβούλιο του Μορφωτικού ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ. "H οικογένεια του γιου της Θανάση και της Μαρίνας Μαρτίνου στάθηκαν τα τελευταία χρόνια γενναιόδωροι αρωγοί του Μορφωτικού Ιδρύματος ποικιλοτρόπως, καθώς στήριξαν και προσέφεραν ενεργά στην προσπάθεια της Ένωσης ως προς τη δια βίου εκπαίδευση των δημοσιογράφων, θωράκισαν την κτιριακή υποδομή του Μεγάρου της Ενώσεως, συνεισέφεραν στην ανακαίνιση του 7ου ορόφου "Ιωάννης Κονδυλάκης" του κτηρίου, στο οποίο στεγάζονται οι αίθουσες που φιλοξενούνται τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και η ακαδημαϊκή δραστηριότητα της Ένωσης, ενώ ανακαίνισαν πλήρως τον 1ο όροφο της ΕΣΗΕΑ, Αίθουσα "Γεώργιος Καράντζας"" τονίζεται στην ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ.

πριν από  3 ώρες 58 λεπτά

Τη θλίψη της για την απώλεια της Αθηνάς (Νουνού) Μαρτίνου, της σημαντικότερης Ελληνίδας της σύγχρονης ελληνικής ναυτιλιακής ιστορίας που ίδρυσε τoν ναυτιλιακό κολοσσό Thenamaris, εκφράζει με σημερινή της ανακοίνωση το Συμβούλιο του Μορφωτικού ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ. "H οικογένεια του γιου της Θανάση και της Μαρίνας Μαρτίνου στάθηκαν τα τελευταία χρόνια γενναιόδωροι...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Οικονομία
    Palo presentation